ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО загиблих та поранених немає

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених серед українських військ немає. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Вчора відбулося 3 ворожих обстріли. Всі вони сталися під Попасною у другій половині доби. Важке озброєння противник не застосовував.

Донецький напрямок

На світлодарській дузі та під Горлівкою вчора протягом дня противник здійснив кілька обстрілів. Один з них був мінометним. Південніше, у Новоселівці Другій та Кам’янці противник також застосовував міномети.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, тривають активні бойові дії в Авдіївці. Вчора противник обстрілював українські позиції не менше 12 годин. Традиційно напруження зростає у другій половині дня. Ворог випустив по наших позиціях понад 60 мінометних мін, а також кинув у бій снайперів та бронетехніку. В Пісках та Опитному вчора також було неспокійно.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку противник здійснив 18 обстрілів, зокрема 8 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Майже всі вчорашні обстріли з боку НЗФ припадають на ділянку фронту Павлопіль – Широкине. Найскладніша обстановка – у Водяному та Широкиному. Ворог неодноразово застосовував БМП. Бойові дії тривають і вдень, і вночі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *