ОСТАННІ НОВИНИ

Пресувальна лінія на «Сільмаші» суперечить ухвалі Львівської міськради, - документ

|

Встановлення пресувальної лінії на Шевченка, 327г («Сільмаш») суперечить ухвалі Львівської міської ради. Про це йдеться у  звіті Тимчасової контрольної  комісії ЛМР з питань перевірки та контролю за процесами збирання, зберігання, перевезення, утилізації і захоронення ТПВ у Львові, який має у своєму розпорядженні Львівський портал.

«Згідно наданої ЛКА «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» інформації пресувальне  та обгортальне обладнання  орендується у ТОВ «Грінера-Україна», відповідно до договору суборенди від 15.12.2016 р. троком до 15 березня 2017 року з розміром орендної плати  10 гривень на місяць. Охорона приміщення за адресою  вул. Шевченка, 327г забезпечується ЛКП «Муніципальна варта» на підставі договору від 16.12.2016р», – йдеться у документі.

Загальна вартість приміщення,  яке придбало «Львівспецкомунтранс», склала  1 млн 582 тис. 560 грн.

У документі наведено договори, які уклало підприємство для виконання ремонтно-будівельних робіт:

Водночас наголошується, що передбаченою договорами кошторисної документації, а також платіжних документів щодо здійснення оплат за цими договорами ЛКП «Львівспецкомунтранс»  контрольній комісії не надало.

«Поповнення статусного капіталу, за рахунок якого мало б здійснюватися фінансування за усіма укладеними договорами на придбання приміщення та виконання робіт ЛКП «Львівспецкомунтранс»  не погоджувало з Комісією інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики ЛМР всупереч вимогам п.3 ухвали Львівської міської ради №169 від 11.02.2016р»,- додається у документі.

Нагадаємо, що також у звіті Комісії йдеться про те, що інформацією про кількість вивезеного сміття та його пункти призначення у Львові ніхто не володіє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *