ОСТАННІ НОВИНИ

На лікування до Львова прибуло 27 бійців АТО

|

Сьогодні, 14 лютого, до Львова на реабілітацію та лікування прибуло 27 бійців АТО. Про це  у коментарі Львівському порталу повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міноборони України Олександр Поронюк.

За його словами, бійці прибули із Дніпра.

«Вони прибули за планом евакуації, оскільки наш Львівський військово-медичний клінічний центр є тиловим медичним закладом Міністерства оборони, де бійці проходять поглиблено обстеження, лікування і реабілітацію, коли це  необхідно. Бійці прибули з Дніпра, зраз проходить їхнє обстеження. Станом на  16.30 год. з них шестеро – терапевтично хворих, є кілька з травмами і пораненнями. Один з них має травми середньої важкості», – повідомив О. Поронюк.

«Перед тим, як потрапити у Львів, вони перебували у 66-му польовому госпіталі, який є в підпорядкуванні  Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Наразі їх розприділяють по клініках і відділеннях», – додав він.

Водночас, за словами начальника Центру полковника медичної служби Івана Гринди, у бійців  є все необхідне для реабілітації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *