ОСТАННІ НОВИНИ

Минулого року у Львові «Муніципальна дружина» склала майже 300 приписів на нечемних собачників

|

За 2016 рік відділом «Центр Безпеки Міста» Муніципальної дружини зупинено понад 1500 правопорушень та 280 відеоматеріалів для розслідування злочинів передано у правоохоронні органи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Впродовж 2016 року наші працівники активно працювали у кількох сферах громадського порядку. Це забезпечення охорони об’єктів різної форми власності, охорону громадського порядку та безпеки масових заходів. Було складно 396 протоколів, згідно з ст.152 КУпАП про порушення Правил благоустрою, та 889 приписів на осіб, що вперше вчинили порушення та розкаялися в своїх діях. Додатково усунено 37 випадків азартних ігор», – розповів директора ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль.

Одним із важливих напрямків роботи дружини є робота у сфері усунення порушень правил тримання собак та котів. Складено 278 приписів на власників собак, що вигулюють чи перебувають в громадських місцях з тваринами без повідків і намордників. З часу набрання чинності ухвали про реєстрацію домашніх тварин, було вручено понад 250 інформаційних буклетів про обов’язковість реєстрації собак та, за бажанням, котів.

Щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, за минулий рік активно проводилась робота по усуненню розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв та паління тютюнових виробів у заборонених місцях. Було виявлено понад 915 випадків.

Проводяться бесіди з особами без місця проживання з метою роз’яснення, де можна отримати допомогу (нічліг, харчування, роботу, прописку) та вручають інформаційні листівки з адресами закладів (Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян та організація «Оселя»).

«Цього року теж працюватимемо в цих сферах. Паралельно плануємо участь у різних проектах, зокрема у проекті транскордонної співпраці між Львовом та Любліном, що дасть можливість підняти рівень безпеки у школах, навчанні працівників адміністрацій органу місцевого самоврядування, комунальних підприємств, закладів освіти, громадських формувань щодо різного виду небезпек. Братимемо участь у проекті «Безпечна Школа» та «Розумний квартал», – розповів директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *