ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська обласна рада дала «добро» на реорганізацію шкірно-венерологічної служби

|

Сьогодні, 14 лютого, депутати Львівської обласної ради прийняли рішення про реорганізацію шкірно-венерологічної служби у Львівській області. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно із рішенням реорганізація шкірно-венерелогічної служби відбудеться шляхом приєднання КЗ ЛОР «Львівський шкірно-венерологічний диспансер №2» (юридична адреса – вулиця Замарстинівська,83) до Львівського обласного шкірно-венерологічного диспансеру (юридична адреса – вулиця Є.Коновальця, 1).

Зауважимо, що в майновий комплекс КЗ ЛОР «Львівський шкірно-венерологічний диспансер №2 входить головний лікувальний  корпус А-2, загальною площею 757,2 кв м та гараж Б, 38,1 кв.м. на вулиці Замарстинівська,83. За адресою вулиця Замарстинівська, 81, м. Львів входить другий лікувальний корпус А-2, загальною площею 139,6 кв. м. та гараж В, 20,3 кв. м., також у склад майнового комплексу цього закладу входить нерухоме майно за адресою вул. М. Кордуби, 4а, м. Львів.

Водночас у майновий комплекс Львівського обласного шкірно-венерологічного диспансеру входить будівля А-4, загальною площею 1216,1 кв. м. та будівля А-4, за адресою вул. Є Коновальця,5, м. Львів, а також будівля лікарні А-3, загальною площею 2418,7 кв.м, що знаходиться за адресою вул Д. Галицького, 2 , с. Сокільники, Пустомитівський район. Також до складу майнового комплексу цього закладу входять 6 гаражів на вул. Кульпарківська,95.

«Проведення цієї реорганізації зумовлене необхідністю оптимізації мережі закладів охорони здоров’я, приведення до обґрунтованої потреби населення Львівської області, впровадження протоколів, які передбачають те, що більшість лікування шкірно-венерологічних патологій проводиться в амбулаторних умовах. При проведення цієї реорганізації ми передбачаємо скорочення ліжкової мережі на 80 ліжок, вона фактично вже відбулася. Таким чином мінімальна економія від реорганізації складатиме 2 млн 470 грн», – зазначила в.о. директора депаратменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.

Також вона додала пояснила, що пропонує департамент стосовно майнових моментів питання: «Ми пропонуємо розмістити на вулиці Кордуби,4 обласну лікарню відновного лікування, яка зараз знаходиться у складних умовах на території госпіталю інвалідів війни у Винниках, а у двох приміщеннях на вулиці Замарстинівській залишити поліклінічний підрозділ і лабораторію об’єднаного закладу охорони здоров’я».

Фото: департамент охорони здоров’я

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *