ОСТАННІ НОВИНИ

Ганущин прокоментував скандал із депутатом Лабаєм

|

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин прокоментував інцидент за участі депутата Івана Лабая, який під час вчорашнього засідання медичної комісії відібрав у журналіста телефон і самовільно стер диктофонний запис. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«Мені прикро за всі інциденти, які стосуються порушення свободи слова не тільки в стінах Львівської обласної ради, а й за її межами. Як мені стало відомо, що цей депутат вибачився перед журналістом. Сподіваюся, що цей інцидент вже є вичерпаним», – сказав Олександр Ганущин.

Як повідомляв Львівський портал, 13 лютого під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я Львівської облради, депутат фракції від блоку Петра Порошенка, головний лікар Пустомитівської центральної районної лікарні Іван Лабай забрав телефон у журналіста і видалив диктофонний запис. 

Водночас додамо, що комісія з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики Львівської облради вирішила розглянути інцидент за участі цього депутата на наступному засіданні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *