ОСТАННІ НОВИНИ

«Я не маю повноважень рахувати членів коаліції», - Парубій

|

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що у нього немає повноважень підраховувати ні членів парламентської опозиції, ні членів коаліції. Про це він сказав журналістам під час відвідування військової частини в місті Дрогобич Львівської області в понеділок, передає  УП з посиланням на “Інтерфакс-Україну”.

“У голови Верховної Ради немає повноважень підраховувати ні членів коаліції, ні членів опозиції, і робити з цього якесь підтвердження”, – заявив спікер.

За його словами, коаліція існувала і чітко приймала рішення, коли обирала керівництво Верховної Ради і Кабінету міністрів.

Парубій нагадав, що крім двох фракцій в коаліцію входить багато позафракційних депутатів і в нього “немає достатніх даних, щоб назвати кількість цих депутатів”.

Спікер додав, що “вважає питання про кількість депутатів коаліції політизованим, а також спрямованим на дестабілізацію Верховної Ради і проведення дострокових виборів”, що, на його думку, на сьогоднішній момент є “не українським сценарієм”, мета якого полягає в тому, щоб розбалансувати органи влади України.

Як відомо, опозиціонери у Раді заявляють про відсутність коаліції, про що свідчить також міграція нардепів з фракції у фракцію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *