ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні склали протокол на батьків дитини, яка блукала нічним Львовом

Катерина Сердюк для Львівського порталу

|

На вулиці Володимира Великого близько п’ятої години ранку патрульні помітили дитину, яка перебувала без нагляду дорослих. Інспектори зупинилися аби поспілкуватися з хлопцем та попросили надати контакти батьків, аби дізнатися, чому він у такий час не в дома. Про це Львівському порталу повідомила Патрульна поліція Львова.

Місце проживання юнака було встановлено вже у відділку поліції, адже контактів батьків у мобільному телефоні малого не було. Як з’ясувалося – йому 14 років і мешкає він на вулиці Чижевського, що в іншому районі міста Львова. Стало також відомо, що два роки тому батьки вже зверталися до поліції через зникнення сина.

Патрульні знову доправили хлопця додому та провели профілактичну бесіду. Більше того, правоохоронці склали протокол на батьків за невиконання ними обов’язків щодо виховання дитини. На них чекає попередження, або символічний штраф – до 51 гривні. Відомо, що родина хлопця благополучна, та й умови проживання задовільні.

Водночас, батьки бідкаються, що останнім часом їм складно знайти спільну мову з сином. Однак це не може бути виправданням.

«Шановні дорослі, якщо вас занепокоїла поведінка вашої дитини, спробуйте дізнатися та усвідомити причину та не соромтеся звертатися по допомогу до відповідних служб», – радять у відомстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *