ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові будуть створені додаткові можливості для Пласту

|

На сесії Львівської міської ради підтримали ухвалу про затвердження Програми розвитку пластового руху та Львівської міської молодіжної громадської організації «Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України» на 2017 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Чисельність Пласту у Львові становить близько 1700 осіб. Є добра динаміка росту  організації та залученні дітей та молоді до нових ініціатив у місті.

Зокрема, Програма надасть можливість найчисельнішій організації міста одержати кошти на проведення традиційних пластових заходів, придбання спортивно-туристичного інвентарю та умеблювання пластових домівок. А також передбачає надання всебічної підтримки Станиці Львів Пласту – НСОУ, щоб забезпечити ефективне здійснення заходів патріотичного виховання дітей та молоді на основі пластової методики виховання у взаємодії з органами місцевого самоврядування.

Розробка Програми зумовлена історичною передумовою існування пластових осередків у м. Львові у 1912-1939 роках, їх успішною виховною діяльністю впродовж 105 років, інтересом до ідейних засад діяльності Пласту молодого покоління та батьківської громадськості.

Фінансування цієї Програми здійснюється за рахунок видатків бюджету. Розподіл коштів здійснюється згідно з такими статтями витрат:

Видатки Станиці Львів Пласту – НСОУ на проведення заходів молодіжної політики у сумі 450 000,00 грн.

Видатки Станиці Львів Пласту – НСОУ на придбання меблів для укомплектування пластових домівок у м. Львові у сумі 550 000,00 грн.

Видатки Станиці Львів Пласту – НСОУ на закупівлю туристично-спортивного інвентарю та матеріально-технічних засобів згідно з переліком, наведеним у таблиці 1, з метою використання для проведення  пластових заходів у сумі 302 900,00 грн.

Видатки на ремонт приміщень та будівель, які задіяні для діяльності пластових куренів та гуртків та перебувають у власності територіальної громади м. Львова, у сумі 1 000 000,00 грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *