ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині через морози померла людина, ще одна – в лікарні

|

У Львівській області за минулу добу внаслідок переохолодження померла жінка, ще одна людина в лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

9 лютого об 11:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Збруї Бродівського району поблизу власного господарства виявлено тіло 54-річної жінки без ознак насильницької смерті. Попередня причина смерті – переохолодження.

Того ж дня до Служби порятунку «101» о 21:20 від чергової Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в хірургічне відділення поступив 48-річний житель села Жовтанці з діагнозом «обмороження обох кистей рук ІІ-ІІІ ступенів».

За інформацією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА з початку зимового періоду на території області від переохолодження та обморожень госпіталізовано в лікувальні заклади 126 осіб. Померло 32 особи.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує громадянам про основні правила безпеки під час перебування на свіжому повітрі під час морозів: в жодному разі не вживати алкогольних напоїв, носити вільний багатошаровий одяг, не носити тісне взуття, не носити на морозі металевих прикрас, після довгого перебування на холодному повітрі обов’язково переконатись у відсутності обмороження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *