ОСТАННІ НОВИНИ

Потребуючим нагадають: на час холодів можна зігрітись у пунктах денного обігріву та у відділенні нічного перебування

|

На найближчі дні синоптики прогнозують зниження температури повітря. У приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а) діє пункт денного обігріву та відділення нічного перебування безпритульних. Також пункт обігріву функціонує на вул. Личаківській, 56. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема, у Центрі обліку та нічного перебування вдень на ІІ поверсі діє пункт денного обігріву, куди всі, хто цього потребує, можуть прийти погрітися і попити гарячого чаю. Також – проконсультуватись із соцпрацівниками Центру. Він працює з 08.00 до 20.00 год. Відділення нічного перебування, в якому особи можуть залишитись на нічліг, отримати теплий одяг, санітарно-гігієнічні послуги, а також першу медичну допомогу, працює в Центрі щоденно. У такому режимі Центр працював і працюватиме впродовж зими.

Ще один пункт денного обігріву розміщений на вул. Личаківській, 56 (приміщення регіонального Центру соціальної адаптації). Він працює у будні дні з 9.00 до 18.00 год.

Відтак, усі потребуючі можуть звертатись у пункти денного обігріву і у відділення нічного перебування безпритульних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *