ОСТАННІ НОВИНИ

Боротьба за Авдіївку: у НАТО висловили одностайну підтримку України

|

В зв’язку з нещодавнім загостренням в Авдіївці в Брюсселі відбулося засідання Комісії Україна-НАТО на рівні постійних представників в Альянсі. Про це повідомила віце-прем’єр з питань євроінтеграції та євроатлантичної співпраці Іванна Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці у Facebook , пише Уніан.

«Усі країни Альянсу висловили одностайну підтримку України, територіальній цілісності та суверенітету нашої держави. У країн-членів НАТО нема сумнівів щодо того, що саме Росія та її поплічники відповідальні за ескалацію безпекової ситуації на Донбасі», – повідомила Климпуш-Цинцадзе.

її словами, союзники підтвердили, що скасування санкцій проти Росії неможливе, тому що не виконуються Мінські домовленості, які єдиним шляхом вирішення конфлікту.

«Саме тому НАТО продовжуватиме політичний тиск на Росію, хитання з цього приводу не буде. В НАТО також відзначили видимі результати реформ в Україні. Члени Альянсу вважають, що такий обмін інформацією з Україною є надзвичайно важливим», – зазначила віце-прем’єр.

Фото: Експрес

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *