ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова у напрямку Сянок змінили курсування потягів

|

Відтепер о 17.55 год. за маршрутом  Львів−Сянки та прибуттям у Львів із Сянок об 07.03 год. електропотяги  курсуватимуть у складі не 4-х, а 8-ми вагонів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

Причиною збільшення пасажиромісткості цього напрямку стала популярність такого маршруту. Відтак, завдяки моніторингу проданих квитків на найбільш пікові години, а саме 07:03 та 17:55 год., було прийнято рішення збільшити кількість місць вдвічі.

Проте, одну пару поїздів на дільниці Львів–Сянки, а саме: № 6023 Львів−Сянки з відправленням із Львова об 12.38 год. №6020 Сянки−Львів з відправленням із Сянок об 11.52 год. все ж довелось відмінити через  малонаселеність поїздів.

Так, проаналізувавши курсування електропоїзда встановлено, що середньодобовий продаж проїзних документів на цей поїзд становив  30 % населеності поїзда у 4-вагонному складі.

До того ж, протягом 12 місяців 2016 року Львівською залізницею надано послуг по перевезенню пільгових категорій пасажирів у приміському сполученні на суму 75,9 млн. грн., отримано компенсації 2,3 млн. грн., що складає 3 % від фактично затраченої суми коштів на перевезення пасажирів пільгових категорій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *