ОСТАННІ НОВИНИ

У селі біля Львова діє перевантажувальна станція для сміття, -перевізник

|

У селі Мервичі на території колишнього шкіряного заводу – не сміттєзвалище, а сміттєперевантажувальна станція. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив юрист перевізника «Санком-Львів», чиї вантажівки відучора звозять відходи на територію підприємства.

Як відомо, зі вчорашнього вечора на території села Мервичі місцеві жителі виявили несанкціоновані звалища львівського сміття.

За даними перевізника, сміття на території не затримується більше 45 хвилин.

«Це є перевантажувальна станція, яка діє згідно договору.  У нас є листи від департаменту екології, де вказано, що на перевантаження дозволів не потрібно, бо там апріорі такого поняття як перезавантаження немає. Бо тільки Львів на початку червня 2016 року зіткнувся з такою проблемою, що дійсно сміття треба перезавантажувати і десь вивозити. Дозволів на це не потрібно. У нас укладений договір з приватним підприємством, яке має у власності цю будівлю (котельню –ред.)…Процес перевантаження триває 45 хвилин»,- розповіли у «Санком-Львів».

«Сміття не затримується, не розташовується, не захоронюється. Приїжджає сміттєвоз – вивантажує сміття на окрему бетонну площадку. Це є екстрені дії, які ми змушені робити у форс-мажорній ситуації»,- додав юрист компанії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *