ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зухвалі хулігани битою розбили вікно в автобусі

|

Львівські патрульні затримали підозрюваних у хуліганстві, які розбили вікно в автобусі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Учора, близько 7-ї ранку, на службу 102 надійшов виклик від водія маршрутного таксі, який повідомив, що невідомі пошкодили його автобус на перехресті вулиці Личаківської та вулиці Тракт Глинянський під час зупинки.

Інспектори прибули на місце та зясували, що невідомі кинули в автобус скляною пляшкою з автомобіля AUDI Q7, а потім вийшли та битою розбили вікно, поки в салоні знаходились пасажири. Ще водій маршрутного транспортного засобу розповів, що чоловіки вели себе зухвало та чіплялись до перехожих, а потім сіли в автомобіль та поїхали у сторону міста Винники.

Патрульні передали орієнтування іншим екіпажам. Менше ніж за годину, інспектори знайшли порушників та затримали їх. Чоловіки заперечували свою причетність до цього інциденту і поводилися зухвало.Справу передали слідчим, які інкримінують їм хуліганство з особливою зухвалістю.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *