ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові почастішали випадки жорстокого поводження з тваринами, - ЛКП «Лев»

|

Львів’ян закликають повідомляти про випадки жорстокого поводження з тваринами до поліції та в ЛКП «Лев».

«Друзі, на жаль, у нашому чудовому європейському місті почастішали випадки жорстокого поводження з тваринами. Все більше у соцмережах та медіа зустрічаємо повідомлення про такі сумні і прикрі випадки, та й самі, на привеликий жаль, стаємо їх свідками… Вчора ловці ЛКП “Лев” виїжджали на виклик на вул. Мазепи у Львові, аби рятувати собаку, німецьку вівчарку, прив’язану до дерева… шнурівкою від взуття! Небайдужі люди звернулись до нас, аби допомогти покинутій тварині», – повідомляють у ЛКП «Лев».

Собака уже певний час провела прив’язаною на вулиці у таку негоду, тож прибула в ЛКП у стані переохолодження і дуже перелякана.

«Зараз вона  – в карантині, у теплі, відпочиває, їсть та відходить від стресу, а ще отримує догляд ветеринарів нашого підприємства. Її назвали Сенді, вона розумна та слухняна, молоденька – віком близько 2 років. Ми розпочинаємо пошук найвірнішого господаря для цієї красуні. Друзі, також закликаємо: якщо ви стали свідками таких інцидентів, будь ласка, не будьте байдужими! Документуйте ситуацію на фото/відео, допомагайте рятувати тварину та обов’язково звертайтеся до Патрульної поліції. Адже жорстоке поводження з тваринами карається Кримінальним кодексом України (стаття 299): https://goo.gl/PMLWD5. Тільки таким чином зможемо запобігти знущанням над чотирилапими», – додають у підприємстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *