ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращим спортсменом Львівщини у січні став каратист Станіслав Горуна

|

Станіслав Горуна  став  кращим спортсменом Львівщини за підсумками січня. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращого спортсмена Львівщини за підсумками першого місяця 2017 року. Ним став майстер спорту України міжнародного класу, один з кращих каратистів сучасності львів’ян Станіслав Горуна.

Це почесне звання Станіслав Горуна здобув за перемогу на дебютному етапі найпрестижнішого турніру всесвітньої серії з карате “Premier League Karate 1”. Турнір тривав упродовж 28-29 січня у Франції, участь у ньому взяли 1 243 спортсмени із 78 країн світу.

Зазначимо, що представника карате вперше номінували на відзнаку регіонального відділення НОКу, оскільки рішенням 129-ї сесії Міжнародного олімпійського комітету карате включено до списку олімпійських видів спорту.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *