ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські розшукують хуліганів, які облили червоною фарбою консульство Польщі

|

У Львові поліцейські розшукують хуліганів, які зробили напис на огорожі консульства Республіки Польща у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Сьогодні, 8 лютого, близько 4.30 на оперативну лінію 102 зателефонувала громадянка, котра стала очевидицею того, як невідома особа зробила напис білою фарбою на огорожі Генерального консульства Республіки Польща у Львові, розташованої по вулиці Івана Франка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група.  На фасаді будівлі було виявлено дві плями червоного кольору, а на огорожі напис «Наша земля», зроблений білою фарбою.

За цим фактом працівники Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особу, причетну до скоєння правопорушення.

Нагадаємо, що сьогодні зранку Львівський портал повідомляв, що у Львові невідомі обляпали будинок Генерального консульства Польщі червоною фарбою та залишили на паркані надписи.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *