ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд зобов’язав власників відновити понищену квартиру -пам’ятку архітектури

|

Сьогодні Галицький районний суд м. Львова здоволив позов Галицької РА та зобов’язав власників квартири 3 на вул. Вірменьскій 30 привести помешкання  до попереднього стану. Про це у Facebook повідомила юрист Наталія Сікевич, передає кореспондент Львівського порталу.

“Сподіваємось що цього разу шахраї таки будуть вимушені відновити пошкоджену ними пам’ятку. Це рішення важливе тому, що задемонструвало як багато значить наполегливість та небайдужість мешканців,  а ще і тому що показує іншим загарбникам, що як не пхайся грейдером, а успіху у підсумку це принесе”, – написала вона.

Як нагадала юрист, до неї декілька років тому звернулись мешканці Львова, які стурбовані ситуацією, яка склалась у будинку № 30 по вул Вірменській у м. Львові. В ході перевірки звернення, з виходом на місце, було встановлено, що  за словами мешканців будинку, квартиру № 3 у вказаному будинку було куплено влітку цього року. Нові господарі почали проводити ремонтні роботи у вказаній квартирі, а потім вибили вікно та встановили пластикові двері.

Окрім того, як виявилось, власники квартири, не маючи  жодних погоджень, самовільно почали переобладнання квартири під нежитлове комерційне приміщення. Вказані дії, поза сумнівом, утворюють склад злочину, відповідальність за який передбачено ст. 298 КК України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *