ОСТАННІ НОВИНИ

У ДСНС запевняють, що загрози підтоплення на Львівщині немає

|

У ДСНС запевняють, що загрози підтолення на Львівщині немає. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

6 лютого через різку зміну погоди (підвищення температури та опадів дощу) в Турківському районі на річці Стрий утворився льодовий затор довжиною 400 м (населений пункт Комарники – 400 м) внаслідок чого зазнали підтоплень 1 присадибна ділянка та 1 господарська будівля.

Станом на 09:00 6 лютого вода з присадибної ділянки зійшла самостійно.

6 лютого мобільна оперативна група ГУ ДСНС України у Львівській області та фахівці піротехнічного підрозділу 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України здійснили обстеження затору.

Станом на 21:00 6 лютого довжина затору становила близько  1000 м. Підйом рівня води  не спостерігається. Підтоплень присадибних ділянок, житлових будинків та господарських будівель немає.

6 лютого через різку зміну погоди (підвищення температури та опадів дощу) в Турківському районі на річці Стрий утворився льодовий затор довжиною 1000 м (населений пункт Завадівка). Внаслідок затору підтоплень присадибних ділянок, житлових будинків та господарських будівель не було.

Піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України близько 17:00 6 лютого здійснено підрив затору льоду (здійснено закладку в двох місцях тротилу по 0,8 кг).

Внаслідок підриву затор льоду просунувся на 1200 м. Звільнено від затору місце впадання р. Яблунька в р. Стрий. Рівень води знижується. Загрози підтоплення об’єктів немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *