ОСТАННІ НОВИНИ

Вантажівка зі львівським сміттям перевернулась біля Черкас

|

У суботу,  4 лютого, біля міста Золотоношіа на Черкащині уночі перекинула вантажівка DAF зі сміттям. Про це інформує місцеве видання Рідна Черкащина.


Як повідомляється, водій не розрахував ширину узбіччя, зупинився близько до краю дороги та допустив перекидання автомобіля з напівпричепом.
У своїх поясненнях слідчим водій розповів, що він припаркував машину на узбіччі автодороги біля АЗС щоб відпочити та випити каву. Та як тільки-но водій зупинив автівку та відкрив двері кабіни, щоб вийти, то відразу відчув, як машина почала перекидатися на праву сторону.

Під час проведення слідчих дій правоохоронцями з’ясувалося, що водій вантажівки віз близько 20 тонн сміття з міста Львів, яке було вказане як місце завантаження. У його маршрутному листі було вказано, що місцем розвантаження є місто Черкаси.

Слідчі поліції оглянули місце ДТП та з’ясували, що покриття автодороги на момент, коли сталося ДТП, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 0+200, було сухим, не засніженим та оброблено протиожеледною сумішшю. За словами головного інженера філії “Золотоніська ДЕД» ДП «Черкаський облавтодор” (підприємства, що обслуговує цю ділянку дороги) Олександра Савіська, ввечері 3 лютого проводилася обробка цієї ділянки автодороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань і зауважень чи нарікань до стану дорожнього покриття у слідчих не було.

Як встановили слідчі поліції, ДТП сталася через помилку водія, який не розрахував габаритів вантажівки та розмірів узбіччя, занадто близько припаркувався до краю автодороги та допустив перекидання транспортного засобу на праву сторону у кювет, інформують у Службі автомобільних доріг у Черкаській області.

Нагадаємо, львівське сміття двічі виявляли на Канівщині – у жовтні в селі Бобриця та місяцем пізніше біля села Потапці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *