ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом доби на Львівщині горіли три автомобілі

|

За добу вогнеборці тричі ліквідовували пожежі а автомобілях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

5 лютого о 06:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Бориславі на вул. Трускавецька в автомобілі «Chery Tiggo». Вогнеборці врятували автівку від повного згорання. О 07:08 пожежу локалізували і о 07:11 повністю ліквідували. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля.

О 13:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Пасічна, 96 в автомобілі «ГАЗ 3302». За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ ДПРЧ-29 м. Львів. О 13:56 пожежу локалізували і о 14:00 повністю ліквідували. Вогнем пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля.

О 18:09 рятувальники отримали повідомлення про пожежу поблизу сел. Нові Стрілища Жидачівського району в мікроавтобусі «Volkswagen T5». На момент прибуття вогнеборців полум’я повністю охопило автомобіль. Рятувальники запобігли подальшому поширенню пожежі й врятували від згорання припаркований поруч автомобіль.

О 18:51 пожежу локалізували і о 19:04 повністю ліквідували. Вогнем знищено мікроавтобус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *