ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні з медиками довго приводили до тями п'яну матір, яка безпробудно спала біля заплаканого немовля

|

Патрульним надійшов виклик про те, що у квартирі чути плач дитини, але на нього ніхто з дорослих не реагує. На місці правоохоронці виявили п’яну матір, яка безпробудно спала біля маляти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так,  патрульних сьогодні опівночі викликали на вулицю Сніжну і повідомили, що плаче дитина, а на неї не реагують. Інспекторів зустріла заявниця і розповіла, що вживала алкогольні напої зі своєю давньою знайомою і помітила, що та не реагує на плач своє 9-ти місячної дитини.

 

На стук у двері ніхто не реагував. Патрульні через вікно побачили, що дитина лежить на краю ліжка і час від часу плаче. Поруч нікого з дорослих не було помітно. Полісмени викликали на місце події швидку медичну допомогу, загін ДНСН, слідчо-оперативну групу, сповістили службу у справах дітей, а також прокуратуру.

 

Оскільки життю та здоров’ю дитини могла загрожувати небезпека, спецслужби потрапили до квартири. Виявилося, що 28-річна жінка спала поруч з дитиною накрившись ковдрою. Медики доклали зусиль аби привести її до тями. На щастя, дитина здорова. Жінка надала документи і написала розписку, що зобов’язується належно виховувати свою дитину. Також, повідомила, що у неї є ще діти, яких виховує її мама. В квартирі інспектори виявили ще кілька пляшок з під горілки і антисанітарію. Патрульні сповістили відділ ювенальної превенції щодо цього інциденту.

Фото:

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *