ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали молодика, що за півроку здійснив шість крадіжок

|

Працівники Дрогобицького відділу поліції встановили причетність раніше неодноразово судимого  24-річного місцевого мешканця до скоєння шести крадіжок з господарських приміщень громадян. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У липні 2016 року зловмисник викрав 17 метрів латунної сітки, завдавши власниці господарства матеріальної шкоди на суму 510  гривень. У вересні 2016 року чоловік  викрав металеві вироби на загальну суму 205 гривень. У грудні крадій поцупив 15 окулярів для корекції зору та 9 футлярів, завдавши власникові матеріальної шкоди на загальну суму 2 250 гривень. У листопаді та грудні 2016 року молодик викрав  полімерний люк та дві тротуарні решітки і завдав підприємству, якому належали речі, матеріальної шкоди на суму 1 597 гривень.

Працівниками Дрогобицького відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *