ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали іноземців, які хотіли провезти через кордон нарковмісні таблетки

|

На Старосамбірщині іноземці намагалися незаконно перевезти через кордон нарковмісні таблетки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Так, у Старосамбірське відділення поліції 4 лютого надійшло повідомлення від працівника прикордонної служби про те, що близько 20.00 на території митного поста «Смільниця» в салоні автомобіля «Фольксваген», що належить 43-річному громадянину сусідньої держави, було виявлено шістнадцять нарковмісних таблеток. Він намагався виїхати з України у Польщу, не вказавши, що провозить з собою заборонені речовини.

Наступного дня близько десятої вечора на цьому ж митному пості під час перетину кордону з Республіки Польща в Україну у автомобілі «Фольксваген Шаран», власником якого є 28 – річний іноземець, було виявлено вісім нарковмісних таблеток, які він намагався незаконно ввезти на територію України.

Таблетки правоохоронці у зловмисників вилучили та відправили на експертизу.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Фото: Pro.cn

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *