ОСТАННІ НОВИНИ

Авдіївка: ЗСУ відбили атаку бойовиків, а в місті віновили газо- і теплопостачання

|

За минулу добу бойовики вдвічі зменшили кількість обстрілів українських позицій, всього зафіксований 51 обстріл. В результаті один боєць ЗСУ поранений, ще один травмований. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

«Близько 17.30 окупанти розпочали штурмові дії наших позицій в районі Авдіївської промислової зони із застосуванням 152 міліметрових гармат та мінометів 120 калібру. Атака бойовиків захлинулася і вони змушені були відступити», – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли Кам’янку і Авдіївку з танків і БМП. З артилерії калібру 152 мм сепаратисти обстріляли Новолуганське. З 120 і 82 мм мінометів – Авдіївку і Зайцеве.

Як повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський в Авдіївці відновлено газо- і теплопостачання. Вода подається по графіку

«Газ і теплопостачання у квартирах Авдіївки є, воду подаємо по графіку. Лікарня та Укртелеком працюють у штатному режимі. Підрозділи національної поліції працюють у посиленому режимі для забезпечення порядку у місті. До речі, дуже допомогли і розвантажили потік людей створені вчора Нацполіцією на околицях Авдіївки два додаткові пункти звернень громадян. Ці пункти працюють також і в режимі пунктів обігріву, харчування та надання гуманітарної допомоги», – написав губернатор.

Також Жебрівський зазначив, що по місту працюють машини, які розвозять продукти харчування і теплі речі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *