ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин «обчистив» квартиру власної сусідки

|

У Львові правоохоронці викрили квартирного злодія. Як встановили працівники Залізничного відділу поліції, 23-річний чоловік причетний до крадіжки з квартири своєї сусідки, котра на кілька днів виїжджала з міста. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Залізничний відділ поліції 2 лютого опівночі з заявою про крадіжку звернулась 30-річна львів’янка. Жінка повідомила, що вона на три дні виїжджала з міста, а коли повернулась, виявила, що у приміщенні побував злодій. За словами заявниці, з квартири було викрадено гроші у сумі двадцять тисяч гривень, телевізор, обігрівач, ноутбук, побутову електротехніку та інші речі. Всього на суму 45 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний 23-річний львів’янин, сусід потерпілої.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *