ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п'яна горе-матір з кулаками накинулась на патрульних

|

У Львові п’яна жінка з кулаками кидалася на патрульних. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора, на службу 102 надійшов виклик від працівників швидкої медичної допомоги про жінку, яка агресивно себе поводить на вулиці Варшавській.

Патрульні прибули на місце, де свідки події розповіли, що маленька дівчина вибігла з під’їзду та попросила перехожих викликати швидку для матері, яка впала і не рухається. Вони з’ясували, що карета лікарів прибула та знайшла жінку з розбитим лицем, а поруч її батька. Сама постраждала була з очевидними ознаками стану алкогольного сп’яніння. Вона намагалась вдарити лікарів та поліцейських. Її забрали в лікарню швидкої допомоги.

Стало відомо, що жінка регулярно вживає спиртні напої та зовсім не слідкує за донькою. Патрульні разом з дідусем 4-річної дитини проїхали до місця проживання та побачили, що там відімкнене газопостачання, зламані меблі та бруд. Вони зателефонували до бабусі, яка попросила привести дитину до сестри. Патрульні доставили дівчину до родички та переконались, що умови проживання задовільні. Пізніше, вони сповістили соціальні служби про цей випадок.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *