ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині посадовця обласного лісгоспу затримали на хабарі

|

На Львівщині під час одержання неправомірної вигоди затримано посадовця Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратурі Львівської області.

Прокуратура спільно з Управлінням захисту економіки у Львівській області Нацполіції продовжує роботу, яку розпочала в 2016 році і активно продовжує сьогодні, з метою захисту лісових ресурсів від винищення, а також незаконному збагаченню, за цей рахунок, різного роду посадовцями.

Відтак, правоохоронцями області проводяться скоординовані спільні системні дії, які уже принесли перші позитивні результати в поточному році.

Зокрема, сьогодні, 3 лютого, прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки у Львівській області затримано керівника відділу лісового господарства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства при одержанні чергової неправомірної вигоди в розмірі 5,2 тис грн. Останній організував систему отримання від керівників підпорядкованих лісопідприємств коштів за не перешкоджання у здійсненні ними господарської діяльності, а також погодження лісорубних квитків на проведення рубок деревини на підконтрольних лісових угіддях.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, після проведення яких буде вирішуватися питання про обрання вказаному посадовцю міри запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *