ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині Анну Музичук обрали найкращою спортсменкою грудня

|

У вівторок, 7 лютого, о 12.00 год. у приміщені ЛОДА (каб. 257) відбудеться урочиста церемонія нагородження найкращого спортсмена Львівщини на підсумками виступів у грудні 2016 року. Її традиційно проводитиме відділення Національного Олімпійського Комітету у Львівській області, передає Львівський портал.

 

За рішенням виконкому обласного відділення НОК, почесну нагороду за найвидатніші спортивні досягнення у грудні минулого року, вручать шахістці зі Львова Анні Музичук. Також відзнаки Національного Олімпійського Комітету отримають батьки спортсменки – Наталія і Олег Музичуки, які тренують Аню.

«Навряд, чи хтось ставитиме під сумнів наше рішення визнати Анну Музичук найкращою спортсменкою Львівщини у грудні. Вона на світовій першості, яка проходила у м. Доха (Катар), здобула аж два титули чемпіонки світу з шахів. Аня спершу стала тріумфаторкою світової першості зі швидких шахів (рапід), а по тому перемогла ще й на світовій першості з бліцу. При цьому, у чемпіонаті з рапіду Анна з 11-ти можливих очок здобула аж 9. І на півтора очка випередила спортсменку, яка посіла друге місце. Це свідчення неймовірно високого класу нашої шахістки», – розповідає голова відділення НОК у Львівській області Юрій Турянський.

Фото: Цензор.НЕТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *