ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова в Авдіївку вирушила перша партія допомоги

|

Сьогодні, 2 лютого, зі Львова в Авдіївку вирушила перша термінова допомога для бійців. Це теплі речі, продукти, медикаменти, сигарети, які, завдяки волонтерам і небайдужим львів’янам, вдалося зібрати лише за півтора доби. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

До організації поїздки долучилися Об’єднання волонтерів та учасників АТО Львівської облради та міжфракційна група з питань АТО міської ради, «Народна Самооборона» Львівщини, ГО «Союз ветеранів десанту».

Як розповів депутат Львівської облради, волонтер Андрій Ковч, який бере участь у поїздці, щодня йому зі сходу телефонують бійці зі словами: «у руки холодно, у ноги – холодно, а загалом тут гаряче».

«За такої ситуації не сила залишатися вдома і просто стежити за новинами. Нашвидкуруч зібрали першу партію допомоги. І такої мобілізації серед наших депутатських груп я ще не бачив. Один телефонний дзвінок і кожен долучається чим може», – зазначив Андрій Ковч.

«Ми бачимо, яка складна ситуація в Авдіївці та в її околицях. Тому реагувати потрібно було швидко. Поїздку спланували блискавично, оперативно зібрали речі першої необхідності. А вже на місці зможемо отримати і передати до Львова більше інформації, чого зараз найбільше потребують наші бійці, мирне населення. Свого роду ми проводимо поїздку-розвідку. І дякую усім, хто підтримав нас у цій справі», – говорить ще один із організаторів і учасників поїздки на схід, голова міжфракційної групи з питань АТО у Львівській міськраді Віталій Свінціцький.

P.S. У Львові триває збір допомоги в Авдіївку. Зокрема, 4 лютого на схід вирушить черговий караван «Народної Самооборони» Львівщини.

Місце збору допомоги – Центр забезпечення військових «Народної Самооборони» Львівщини ( вул.Липинського, 54).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *