ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові злодій «спалився» під час квартирної крадіжки

|

Львівські патрульні на «гарячому» затримали квартирного крадія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Уночі, близько 3-ї години, на службу 102 надійшов виклик про шум в квартирі одного з будинків на вулиці Любінській. Заявник також повідомив, що власників помешкання немало б бути у Львові.Патрульні прибули на місце події та помітили драбину і відчинене вікно квартири на другому поверсі.

Свідок розповів, що чув шум менше хвилини тому і зловмисник ймовірно залишається в помешканні. Патрульні викликали підмогу, яка оглянула територію навколо. На прохання вийти чи поговорити, в приміщенні ніхто не реагував. Інспектори вирішили поспостерігати за дверима та вікнами. Через деякий час спостережень вони помітили коротке миготіння світла ліхтарика тому вирішили негайно діяти.

В приміщенні патрульні побачили невідомого чоловіка. Його затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Всі речі в квартирі буле перевернуті, затриманий ймовірно шукав цінні речі. 33-річний чоловік раніше судимий за крадіжку та незаконне поводження з наркотичними речовинами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *