ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Стрия патрульні зупинили автомобіль з деревиною без документів

|

Львівські патрульні зупинили біля Стрия автомобіль із деревиною без документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 2 години дня біля населеного пункту Дуліби Стрийського району патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху вантажівку Renault Magnum з причепом. Автомобіль перевозив пиловник хвойний. Виявилося, що у водія відсутні супровідні документи на вантаж. Чоловік сказав, що везе деревину з одного із Сколівських лісгоспів.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Власник вантажу, теж не надав необхідних документів. Слідчий Стрийського відділу поліції прийняв рішення затримати транспортний засіб та вантаж до з‘ясування обставин. В присутності свідків провели заміри деревини, склали акт тимчасового затримання і патрульні здійснили супровід автомобіля з вантажем на арештмайданчик.

Справу передали слідчим. На самого ж водія патрульні винесли об‘єднану постанову за два порушення правил дорожнього руху за ч.1 та ч.6 статті 121 КУпАП, зокрема через технічну несправність автомобіля.

Відео:патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *