ОСТАННІ НОВИНИ

Мін'юст планує виселити Львівське СІЗО

|

Мін’юст оголосив про початок збору інвестпропозицій щодо будівництва Львівського СІЗО. Аналогічний слідчий ізолятор також планують спорудити й у Києві. Про це повідомив заступник міністра юстиції Денис Чернишов, пише УНН.

«Сьогодні ми стартуємо з оголошення про початок збору інвестиційних пропозицій і проектних пропозицій», — сказав Денис Чернишов.

Після того, продовжив, що коли відбудеться оцінка цих пропозицій, інвестором буде збудоване нове приміщення як Київського, так і Львівського слідчих ізоляторів. Потім ці приміщення будуть передані в межах державно-приватного партнерства в Державну кримінальну виконавчу службу, а саме Міністерству юстиції.

«Воно буде введено в експлуатацію. Після того державний партнер, а саме Міністерство юстиції, перевозить всіх мешканців Лук’янівського і Львівського СІЗО до нових будівель. Після чого майданчики, на яких раніше розміщувалися ці заклади Державної пенітенціарної системи, будуть передані нашому приватному партнерові», — розповів заступник міністра.

Також Д.Чернишов наголосив, що цей проект проходитиме через міжнародну систему, яка запропонована з боку ЄБРР. Мова йде, уточнив він, платформу IISS (інноваційна онлайн-платформа підтримки інфраструктурниж проектів).

У свою чергу, перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова додала, що обмежень щодо інвесторів не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *