ОСТАННІ НОВИНИ

Безготівковою оплатою в електротранспорті зможуть скористатися студенти

|

Безготівковим розрахунком в електротранспорті зможуть скористатися студенти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», зараз триває робота з «Приватбанком» щодо можливості безготівкового розрахунку в електротранспорті пільгової категорії споживачів – студентів.

«Зараз працюємо з «Приватбанком» щодо можливості безготівкового розрахунку в електротранспорті пільгової категорії споживачів – студентів. Вони оплачують 50% від повної вартості, а саме 1 грн. Сподіваюся, що вже найближчим часом зможемо впровадити цю можливість», – розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович.

Станом на сьогодні безготівковий розрахунок діє в трамваях №2, 3 і 8 та в тролейбусі №13. З огляду на його популярність серед львів’ян, протягом наступного тижня наліпки з QR-кодами планують розмістити в усіх трамваях і тролейбусах Львова.

Нагадаємо, у Львові 24 січня запустили безготівковий метод оплати за проїзд у електротранспорті. Так, першим маршрутом, де запустили такий проект, став трамвай №8, що прямує з площі Соборної на Сихів. Також львів’ян закликають придумати назву для електронного квитка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *