ОСТАННІ НОВИНИ

Бабак Тимко напророкував Україні весну за шість тижнів

|

Весну через шість тижнів передбачив популярний на Харківщині чотирилапий синоптик – бабак Тимко, який мешкає на біостанції Харківського національного університету ім.Каразіна в Зміївському районі, пише Укрінформ.

«За поведінкою бабака цього дня прийнято передбачати близькість весни. Судячи з нинішньої реакції Тимка, весна прийде не раніше, ніж через 6 тижнів, а в лютому ще будуть морози», – коментує факт начальник біостанції, доктор біологічних наук, професор Віктор Токарський.

Також Тимко передбачив «безвіз» для України: спочатку побіг до таблички з написом «Отримання безвізу через невизначений час», але потім двічі збігав до таблички “Безвізовий режим в 2017 році”.

Тимко Другий – нащадок бабака Тимка Першого. Він почав передбачати погоду 2 лютого 2012 року. Тоді ж він зробив прогноз стосовно чемпіонату Європи з футболу, що в фіналі зустрінуться Україна і Польща.

Як повідомляв раніше Укрінформ, День бабака 2 лютого відзначають на біостанції університету ім.Каразіна з 2004 року на зразок Дня бабака в штаті Пенсильванія (США), де бабака Філа свого часу назвали світовим синоптиком.

На біостанції хочуть увічнити образ бабака Тимка і встановити його скульптуру в Музеї природи університету ім.Каразіна або в парку ім.Горького.

Нагадаємо, що сьогодні відзначають День бабака.

Фото: Патріоти України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *