ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському апеляційному господарському суді вибухівки не знайшли

|

Вибухового пристрою в апеляційному господарському суді не виявили. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 1 лютого о 1204 год. на телефон 102 міського управління національної поліції у м. Львові Головного управління національної поліції у Львівській області від аноніма надійшло повідомлення про замінування будівлі Львівського апеляційного господарського суду (вул. Личаківська, 81, Личаківський район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …» у складі 41 особи та 13 одиниць техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Працівники Личаківського відділу ГУ Національної поліції у Львівській області, спеціалісти вибухово-технічного відділу ГУ Національної поліції України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівлі суду та прилеглої території. На час обстеження з приміщень будівлі було виведено 100 осіб, з них 70 працівників суду та 30 відвідувачів.

О 13.30 год. пошукові роботи завершили: вибухового пристрою не виявлено. Встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 лютого, о 12:01 невідомі повідомили про замінування Личаківського апеляційного господарського суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *