ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко доручив обласним держадміністраціям надати допомогу Авдіївці

|

Президент Петро Порошенко дав доручення головам обласних та Київської міської державним адміністраціям вжити невідкладних заходів щодо надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку російських бойовиків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі президента.

В результаті обстрілів у Авдіївці припинене електропостачання, обмежене теплопостачання та водопостачання.

В переліку першочергових заходів – забезпечення теплим одягом, дизпаливом, засобами обігріву, продуктами харчування тощо.

Глава держави також доручив опрацювати питання щодо визначення місць для тимчасового розміщення мешканців Авдіївки, у разі виникнення необхідності їх евакуації з міста.

З метою реалізації цих невідкладних дій створено Штаб надання гуманітарної допомоги постраждалим регіонам області, роботу якого координує голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський в тісній взаємодії з усіма керівниками областей України.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що ніч у Авдіївці, що у зоні проведення АТО,  пройшла відносно спокійніше. Також в Радбезі ООН стурбовані боями в Авдіївці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *