ОСТАННІ НОВИНИ

Омелян не збирається йти у відставку

|

Міністр інфраструктури Володимир Омелян не збирається йти у відставку. Про це «Українській правді» повідомило високопоставлене джерело в міністерстві, пояснюючи слова Омеляна, що «хтось буде новий – чи міністр, чи глава Укрзалізниці».

«Ні, міністр нікуди не йде», – зазначив співрозмовник.

«Просто міністр поставив правильні акценти: якщо виник такий конфлікт, то хтось буде новий – або голова залізниці, або міністр. Наміру йти в Омеляна немає», – додав він.

Як відомо, між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном поглиблюється конфлікт із керівником “Укрзалізниці”, раніше польським музикантом Войцехом Балчуном.

Тиждень тому вони з’ясовували стосунки просто на засіданні Кабінету міністрів: Омелян критикував роботу Балчуна, але прем’єр-міністр Володимир Гройсман заступився за керівника “Укрзалізниці”.

У вихідні керівник Мінінфраструктури навіть говорив із президентом щодо Балчуна.

31 січня Омелян на зустрічі з членами Європейської бізнес-асоціації заявив із цього приводу: “Хтось буде новий – чи міністр, чи глава “Укрзалізниці”.

За словами міністра, робота Балчуна на посаді голови правління “Укрзалізниці” дискредитує ідею конкурсів і призначення високих зарплат керуючим держкомпаніями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *