ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають придумати назву для електронного квитка

Катерина Сердюк для Львівського порталу

|

Сьогодні у Львівській міській раді оголосили конкурс на кращу назву системи електронного квитка, яку запровадять вже наступного року, передає кореспондент Львівського порталу.

«Мешканці міста можуть запропонувати свої варіанти назви електронного квитка до 15 лютого. Їх оцінить конкурсний комітет та буде проведено онлайн-голосування. Насамкінець, буде проведено соціологічне опитуваня серед львів’ян», – розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москалеко.

Залишити свої пропозиції містянам пропонують за посиланням, або на сайті міськради.

«Умови конкурсу прості: назва має складатися з не більше двох слів та викликати виключно позитивні емоції. Також вона не має місити власних назв та викликати асоціацій з відомими брендами.», – додав директор «Львівавтодор» Олег Береза.

Переможець конкурсу отримає сертифікат на безкоштовний проїзд у транснспорті протягом року, зазначають учасники брифінгу.

Як повідомляють засновники проекту, львів’яни зможуть оплачувати проїзд за допомогою спеціальної картки. Придбати її можна буде щонайменше на місяць, півроку та рік. До того ж, співорганізатори проекту створюватимуть навчальні відеролики, аби допомогти львів’янам опанувати нову систему.

Нагадаємо, у Львові 24 січня запустили безготівковий метод оплати за проїзд у електротранспорті. Так, першим маршрутом, де запустили такий проект, став трамвай №8, що прямує з площі Соборної на Сихів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *