ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано три авто за контрабанду цигарок до Польщі

|

У пунктах пропуску на кордоні з Польщею прикордонники виявили в трьох автівках сховки з сигаретами. Контрабанду зафіксували у Львівській та Волинській областях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Так, сьогодні через пункт пропуску «Доманове» прямував громадянин України. Під час перевірки його автомобіля «Опель» прикордонним нарядом Луцького загону з’ясувалося, що в автівці є спеціально обладнаний під декоративною обшивкою передніх та задніх дверцят тайник. В ньому українець перевозив майже 600 пачок сигарет. Незаконний товар, який було оцінено майже у 10 тисяч гривень, вилучено.

Перемістити 180 пачок сигарет в салоні автомобіля «Опель» намагався також ще один наш співвітчизник. Його прикордонники Луцького загону спинили у пункті пропуску «Ягодин». Сигарети на майже 3 тисячі гривень в українця вилучено.

Окрім того прикордонники Львівського загону спільно з митниками виявили за заднім сидінням автомобіля «Вольво», яким їхав українець, 105 пачок сигарет. Чоловік також прямував до сусідньої Польщі, але цього разу через пункт пропуску «Угринів». Товар вилучено та передано до фіскальних органів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *