ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув випускник Академії сухопутних військ

|

У зоні АТО загинув капітан Андрій Козило. Про це повідомив настоятель храму святих апостолів Петра і Павла, військовий капелан (УГКЦ) Степан Сус, передає кореспондент Львівського порталу.

«Андрій Кизило! Капітан, випускник Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного, м. Львів, родом із Черкащини. Загинув в боях під Авдієвкою. Спочивай з Богом! Пам’ятаємо…», – йдеться у повідомленні Степана Суса.

Начальник Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Павло Ткачук, повідомив, що Андрій загинув  в районі промзони міста Авдіївка Донецької області, виконуючи бойове завдання.

«Родом Андрій Кизило із Умані, з династії військових, тож шлях служити у війську хлопець обрав свідомо, вступивши спершу до Київського військового ліцею імені Івана Богуна, а після його закінчення – до Академії сухопутних військ. Під час навчання в Національній академії, Андрій вирізнявся сміливістю і позитивним сприйняттям світу, був упевнений у собі та в своїх знаннях, він блискавично приймав рішення, які були професійними та виваженими», – прокоментував втрату випускника П. Ткачук.

Прощання з 23-річним капітаном Кизилом відбудеться, 31 січня, в Києві. Чин похорону пройде у середу, 1 січня, в Умані.

У захисника України залишилася дружина і 8-місячний син.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *