ОСТАННІ НОВИНИ

Канадські фахівці з військової логістики поділились своїм досвідом на Львівщині

|

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ завершився черговий етап курсу з підготовки українських інструкторів та викладачів з логістики. Переважною більшістю слухачів цього разу були представники 184-го Навчального центру, який також входить до складу видового військового вишу. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-група Національної академії СВ.

Група фахівців ЗС Канади під керівництвом майора Джона Тирела та головного сержанта Скота Фільдсена впродовж двох з половиною тижнів проводили теоретичні та практичні заняття.

За словами майора Джона Тирела, канадська сторона намагається передати українським військовослужбовцям якнайбільше корисної інформації та поділитись практичним досвідом, адже це є нагальною потребою з урахуванням інтенсивно розвитку ЗС України.

Для українським фахівців з тилового забезпечення досвід їхніх канадських колег є насправді безцінним, адже логістична система в Збройних силах цієї північноамериканської країни є однією із найрозвинутіших та ефективних.

По завершенні навчань, слухачам були вручені сертифікати відповідного зразка, що засвідчують отримання ними знань з військової логістики за стандартами ЗС Канади.

До слова, підготовка українських спеціалістів з логістики під керівництвом канадських фахівців у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки триватиме й надалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *