ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Яворівської райради і низки рад району завтра зберуться на «сміттєву» сесію

|

Яворівська районна рада збереться на сесію через прийняте днями рішення про передачу Львову ділянки у Яворівському районі під сміттєпереробний завод. Про це йдеться на сайті ради.

Як зазначається, сесія ради відбудеться у понеділок, 30 січня, 2017 року о 12.00 год. в приміщенні сесійного залу районної ради.

На розгляд сесії виносяться питання «Про ситуацію, що склалася у зв’язку з намірами органів виконавчої влади щодо облаштування полігону твердих побутових відходів на території Яворівського району».

На сесію ради запрошені депутати Львівської обласної ради від Яворівського району, сільські, селищні, міські голови, керівники громадських організацій, підприємств, установ, організацій району.

Варто додати, що також сесії місцевих рад відбудуться у населених пунктах, що поруч із ділянкою, де має «вирости» сміттєпереробний завод, зокрема, у Шклі, Старичах, Яворові.

Окрім цього зауважимо, що в деяких громадах вже відбулися збори, де мешканці висловили свою незгоду із таким рішенням і виступили проти «сусідства» з сміттєпереробним заводом.

«Зібрання громади Шкла стосовно сміття! Громада одностайно проти звалища. Таке ж зібрання відбулось у Старих, та у місті Новояворівську збираються підписи мешканців», – написала на своїй сторінці у Facebook активістка Ірина Сливка.

Як повідомляв Львівський портал, 27 січня під час візиту прем’єр-міністра Володимира Гройсмана було прийнято рішення про передачу Львову ділянки на території гірничо-хімічного підприємства ДГХП «Сірка» у Яворівському районі під сміттєпереробний комплекс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *