ОСТАННІ НОВИНИ

«Школа юного десантника». Як діти учасників АТО у Львові «штурмують» курс юного десантника

|

У 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді юні львів’яни спробували на смак романтику крилатих піхотинців. Дванадцятирічні  хлопці та дівчати «штурмують» курс юного десантника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі 80 десантно-штурмової бригади.

«За програмою «Школа юного десантника» громадської організації «Ніхто крім нас» створено групи з дітей учасників АТО, що будуть брати участь у військово-патріотичних заходах, а це заняття рукопашним боєм, айкідо, плавання, проходження курсу виживання та багато іншого.  Ці заняття сплановані на цілий рік по два, три на місяць. Сьогодні перше з таких занять присвячене ознайомленню з життям та побутом захисників Вітчизни 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, юні десантники оглянули стрілецьку зброю, відвідали військово-історичний музей, що знаходиться на території військової частини, – розповів відповідальний за програму «Школа юного десантника» Володимир Козлов.

Учасники «Школи юного десантника» вшанували загиблих воїнів десантників покладанням квітів до пам’ятного знаку.

Також юні десантники відвідали солдатську їдальню, де скуштували смачного солдатського обіду.

«Найбільш  мені сподобалось, коли ми одягали парашути та оглядали зброю, ще я був дуже вражений який чудовий у військовій частині зимовий сад з екзотичними деревами та рослинами», – розповів юний десантник Андрій.

Фото: 80-та окрема десантно-штурмова бригада

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *