ОСТАННІ НОВИНИ

Абітурієнтів просять поспішити: до закінчення реєстрації на пробне ЗНО залишились лічені дні

|

У абітурієнтів залишилося ще чотири дні, щоб зареєструватись на пробне ЗНО. Це добровільне тестування осіб, які мають намір спробувати свої сили напередодні складання основної сесії та ознайомитись з процедурою зовнішнього незалежного оцінювання. Про це сьогодні, 27 січня, на прес-конференції розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

«Реєстрація цього року є досить короткою. Зараз ми маємо вже понад 30 тисяч заяв на участь у тестуванні, з яких понад 20 тисяч вже є оплаченими. Найбільше реєструються на українську мову та літературу, другим предметом за кількість заявок на Львівщині є математика і третім – англійська мова», – розповіла Лариса Середяк.

Вартість одного пробного тестування становить 129 грн. Варто додати, що оплатити ЗНО можна впродовж 5 робочих днів після реєстрації.

Безплатним пробне ЗНО з одного предмета буде для дітей-сиріт й дітей, позбавлених батьківського піклування, які є випускниками 2017 року загальноосвітніх навчальних закладів. Їх реєструватимуть місцеві органи управління освітою.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 1 квітня. А 8 квітня можна буде випробувати свої знання з іншого предмета на вибір: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Зареєструватися на пробне тестування можна на сайті ЛРЦОЯО.

Фото: прозорий погляд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *