ОСТАННІ НОВИНИ

Під варту взяли серійного злодія, який причетний до 10 кримінальних правопорушень

|

У Стрию взяли під варту серійного крадія. Зловмисника, якого підозрюють у скоєнні  низки крадіжок на території міста Стрий, за рішенням суду взято під варту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, у червні минулого року чоловік викрав у місцевого мешканця мобільний  телефон та гаманець. Скориставшись цим телефоном, зловмисник зняв з банківської картки потерпілого, що була у гаманці, понад 27 000 гривень.

«Наразі нами доведено причетність 39-річного мешканця Дрогобича   більш, ніж до десяти  кримінальних правопорушень.  Переважно це крадіжки з автомобілів. Зловмисник – неодноразово судимий. Він приїзджав з Дрогобича до Стрия для скоєння злочинів»,- розповів начальник  Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).Чоловіку загрожує до 5 років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *