ОСТАННІ НОВИНИ

Служба зайнятості запустила електронну чергу реєстрації безробітних

|

На сайті Державної служби зайнятості почав діяти новий сервіс – «Електронна черга реєстрації безробітних». Користувачі сайту можуть дистанційно через рубрику «Електронні послуги» записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості, обравши мету, дату та годину візиту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У такий спосіб особа може зарезервувати час на прийом до фахівця з метою працевлаштування або отримання консультації з тимчасової зайнятості, вибору фаху, професійного навчання чи з юридичних питань.

Як повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості, це вже не перша послуга, що надається в режимі он-лайн. Приміром, на каналі Львівського ОЦЗ у мережі YouTube і на веб-сторінці ЛОЦЗ для працедавців сформований і постійно оновлюється каталог резюме безробітних, у якому налічується майже 470 самопрезентацій тимчасово непрацюючих жителів області.

Також діє база відеовакансій, завдяки якій пошуковці роботи мають змогу обрати різні варіанти працевлаштування й детально ознайомитися з напрямами діяльності та специфікою виробництва майже 50 фірм і компаній.

Окрім того, з метою оперативного укомплектування вакансій посадовці центрів зайнятості організовують он-лайн співбесіди для тих, хто шукає місце праці та його пропонує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *