ОСТАННІ НОВИНИ

Молодик у ювелірному магазині просто з рук продавця вирвав золотий браслет, а потім втік

|

Працівники Миколаївського відділу поліції викрили та затримали 22-річного зловмисника, котрий у магазині вирвав з рук продавця золотий браслет, який згодом здав у ломбард. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Так, у Миколаївський відділ поліції 23 січня на оперативну лінію 102 за допомогою звернулася 40-річна мешканка Миколаєва. Жінка повідомила, що в одному з ювелірних магазинів міста невідомий вирвав з рук продавця золотий браслет та втік з ним. Сума завданих збитків становить тринадцять тисяч гривень.

Під час слідчо-оперативних заходів було встановлено, що до скоєння злочину причетний 22-річний мешканець Нового Роздолу. Правоохоронці з’ясували, що викрадений браслет зловмисник здав у ломбард.

Поліція перевіряє причетність чоловіка до скоєння інших злочинів, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Зловмисника затримано згідно ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *