ОСТАННІ НОВИНИ

Вбивство Шеремета курирували з Росії, – Геращенко

|

Слідство вважає, що вбивство журналіста Павла Шеремета було реалізовано з диверсійно-терористичного центру на території Російської Федерації.

Про це заявив народний депутат Антон Геращенко, близький до голови МВС, у понеділок на прес-конференції, спільній із речником Міністерства внутрішніх справ.

«Спроба замаху на мене, відвернена Службою безпеки України, є лише однією з ланок роботи диверсійно-терористичного центру, створеного на території Російської Федерації, якому поставлено завдання: задіявши винятково громадян України, як правило, із кримінальним минулим. Такі люди ненавидять нашу країну й із промитими російською пропагандою мізками, організовують злочини на території нашої країни», – сказав він.

«Судячи з почерку й підготовки терористичного акту щодо моєї ліквідації, слідчі вважають, що на 99,9% терористичний акт – убивство відомого журналіста Павла Шеремета в липні 2016 року було спрямовано, націлено й реалізовано з цього ж диверсійно-терористичного центру на території Російської Федерації», – додав депутат.

Як відомо, одного з керівників “Української правди” Павла Шеремета убили 20 липня 2016 року, підклавши вибухівку від автомобіль власника УП Олени Притули.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *